2021-06-12 07:58:02• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - A jócselekedet, amit ma végrehajtasz, könnyíti lelkedet

Napi horoszkóp június 12-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint ma felerősödnek a szerelem energiái az életedben. Ez vagy azt jelenti, hogy az utadba sodor valakit az élet, vagy azt, hogy megtalálod a régi izgalmat a párkapcsolatodban. Így is jó, úgy is jó.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma igazán szerencsés lehetsz: bármibe is vágsz bele, az arannyá változik a kezeid között. Jó nap lehet ez a mai akár arra is, hogy rendezd a kapcsolatodat valakivel, akivel összevesztél, vagy akihez nem találtad az utat mostanság.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Szeretnél mindent kicsikarni magadnak az élettől. Ez rendjén is volna, de előbb adnod is kell valamit, hogy kapj. Alkoss, szeress, szemlélődj: és oszd meg másokkal! Az élet áramlás, amit magából áraszt, az jut vissza.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Egy kissé talán túlságosan is begubóztál az utóbbi időben. Ki kellene törnöd, hogy újra magadra találhass. Vannak helyzetek, amik, úgy véled, elmúltak már az életedből. Talán nem egészen így van. Merj élni újra!

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Tele vagy jókedvvel, igencsak vonzod magadhoz az életet. Szerencsére nagyon nem is kell magad törnöd ahhoz, hogy ebből juttass másoknak is. Az energia csak úgy árad belőled. Vonzod is magadhoz az idegeneket.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Pontosságod és fegyelmezettséged már sok nehéz élethelyzeten átsegített. Igaz, hogy ez az állandó figyelem és készenléti állapot ugyanakkor nagyon kimerítő is. Ma pihenj többet! Feküdj ki egy jó könyvvel a kertbe vagy a parkba!

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A mai napon megtapasztalhatod, milyen jó érzés is önzetlennek lenni. A jócselekedet, amit ma végrehajtasz, könnyíti lelkedet. A szárnyalását pedig fokozhatja egy váratlan szerelem is. Egy érzés felbukkan, ami elringatja a lelkedet.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Skorpió mindig képes a megújulásra. Mostanság is sok változáson mész át, és ma a világ is valahogy más színben bukkan ma fel előtted. Ehhez persze a szemléletváltás volt az első lépés.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A mai napon a szenvedély lángja szinte elborítja a Nyilas jegyűeket, és sehogy sem tudsz ellenállni a kísértésnek. Ebből akár még szerelem is lehet, ha nem vigyázol!

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Nagyon ügyes, tehetséges, és ráadásul roppant gyakorlatias is vagy. Ez jó, mert segít realizálni az álmaidat. Már ha még megvannak... A mai pont jó nap arra, hogy felidézd őket, de ne csak álmodozz, kezdj is neki a megvalósításnak!

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Szép napod van, tele új élményekkel. Szükséged is volt már ezekre. A Vízöntőnél valóban igaz a mondás: a változatosság gyönyörködtet. Olyan tapasztalásaid lehetnek mindeközben, amik eltávolítanak a rutinszerű gondolkodástól is, így új megoldást találhatsz a problémákra.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Ma szabadnap van, te mégis munkálkodsz. Valahogy sohasem látsz ki a teendőkből. A családod ezt már kicsit unja. Szóvá is teszik. Alighanem te magad is kénytelen vagy igazat adni nekik. Engedj az erőszaknak ez egyszer, legyél gondtalan!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: